Kútfúrás

 

Tisztelt Látogató, Érdeklődő, leendő kúttulajdonos!

Garai István geológus mérnök, mélyépítő magántervező vagyok. Az évek során tapasztalatot szereztem közműépítések, kutak létesítése, víztelenítés, műtárgyak építése, talajmechanikai fúrások, kutató fúrások, vízkutak stb létesítése, tervezése, kivitelezése terén.

Technológia:
Vízöblítéses fúrást alkalmazunk, mely során a fúráshoz alkalmazott vizet, majdnem teljes egészében, a fúráshoz, visszanyerjük.
Nem ásunk gödröket, árkokat a munkaterületen, a féltve őrzött, gondozott, ápolt kertet nem túrjuk fel.

Az új, KB10-es, fúróberendezés, gumitalpas, önjáró, könnyen telepíthető, mozgatható,
szélessége 80 cm. Helyigénye minimális.

kb102_kutfuro gep.jpg

 kútfúrás.jpg


Kútfúrás, kútépítés:

Öblítéses fúrás: 75 m
Köpenycsőben való száraz fúrás: 20 m
Szárazfúrás köpenycső nélkül: 20 m

Kavics, folyós homok, iszap fúrásához elengedhetetlen a köpenycsöves fúrási technológia, mely biztosítja a furat állékonyságát, biztonságos béléscsövezését.

Új fúrású kutakat készítünk 125 mm átmérőjű béléscsővel, szűrővel és szűrőkaviccsal. Szükség esetén kis átmérőjű feltáró fúrást is végzünk. A kutat próbaszivattyúzás után kútnaplóval, "Beüzemelési és üzemelési előírások" dokumentummal adjuk át, mely egyben a garancia is. Igény esetén elvégezzük a kút beüzemelését, a szivattyú telepítését is.

A vízkutak fúrása, létesítése komoly felkészültséget, szaktudást és tapasztalatot igényel. A nem megfelelő módon készült és beüzemelt kutak rövid idő alatt használhatatlanná válhatnak.

Megbízhatóan üzemelő, tartós, stabil vízhozamú kutat szeretne?
Bízza ránk, mi megvalósítjuk Önnek!

Telefon: +36 30 252 9842

A kútnak stabilan, folyamatos üzemben, időjárástól és évszakoktól függetlenül, homokmentesen kell biztosítania a beállított vízhozamot.

 

Garancia:
Az általunk készített, kompromisszumok nélküli, kutakra 8 év garanciát biztosítunk a "Beüzemelési és üzemelési előírások" betartása esetén. Nem vállalunk garanciát olyan kútra, melyben membrános, rezgő, vibráló stb. búvárszivattyút, vagy az épített kúthoz nem megfelelő szivattyút használnak. 
Szivattyúbolt - Pedrollo szivattyúk

Használhatóság:
A kútvíz öntözésre, medence töltésre, mosásra, autómosásra, fürdésre, zuhanyozásra, WC öblítésre, építkezéshez, de bevizsgálás és annak megfelelő vízkezelés, víztisztítás után, akár ivóvízként is használható.

Gazdaságosság, megtérülés:
A hálózati, vezetékes víz nagyon sokba kerül és folyamatosan emelkedik az ára. Összehasonlításként: a vezetékes víz kb százszor kerül többe, mint a kútból kinyert víz. A kút létesítésének költsége nagyon rövid idő, esetenként néhány hét alatt, átlagosan egyetlen év alatt megtérül.

Árajánlat kérés:
Árajánlatot az elérhetőségünk bármelyikén lehet kérni.
Szükség van hozzá:
- a település megnevezése
- a fúráshoz szükséges áramvételi és vízvételi lehetőség
- elképzelés szerinti kútátmérő
- a kút vizét mire kívánja használni
- amennyiben a szomszédban, vagy bárhol a településen van ásott, vagy fúrt kút, annak a vízszintje és, ha tudja, a talpmélysége.


Az árat a geológiai, hidrogeológiai viszonyok, kútátmérő és a fúrási mélység határozzák meg.

Kérjen árajánlatot, megadva a pontos helyszínt.

Elérhetőség:
Telefon: +36 30 252 9842
Email:
gissz@t-online.hu

 

Amennyiben szeretné, hogy a vízszámlája töredékére csökkenjen, ne tétovázzon, keressen. Néhány nap múlva már élvezheti is a saját kútjának minden előnyét.

 

Megbízhatóan üzemelő, tartós, stabil vízhozamú kutat szeretne?
Bízza ránk, mi megvalósítjuk Önnek!

Telefon: +36 30 252 9842
 

 

kútfúrás

kút, furas, kutfuras, vizkutfuras, ingyenvíz, viz, kutfúrás,

kútfúró

vízkútfúrás, vizkut, kutfuro, öntözőkút, fúrás, fúrás kutfúrás, kútfúrás házilag, engedély, kútfúrás ára, profi kútfúrás, fúrófej, kútfúró fej, kert, locsolás, kútfúrás lépései, víznyelő kút, forrás, víz, víztisztítás, kútfejek, kútfúrás ft m, Kútfúrás Borsod megye. Kútfúrás engedélyezése, engedélyeztetése. Miskolc.

 

 

Szerző: gmzs  2010.05.23. 14:53

Címkék: víz ára kút fúrás szivattyú talajvíz kutak kútfúrás kútfúró vízkút vízkutak kutfuras fúróberendezés vízöblítéses rétegvíz öntözőkút ft/m Kútfúrás Pingyom Kútfúrás Borsod Kútfúrás Emőd Kútfúrás Miskolc Kútfúrás Nógrád Kútfúrás Harsány